perjantai 1. kesäkuuta 2012

TOUKOKUU TOPPUUTTELUT

Aijai, toukokuu oli pahuksen huono lukukuukausi, varmaan yksi huonoimmista koskaan sen jälkeen kun opin kunnolla lukemaan. Periaatteessa luin viisi kirjaa, mutta kun en tuota Petite anglaisea ehtinyt blogata, niin jääköön tavan mukaan ensi kuukauden pottiin. Yksikään näistä ei edes ollut mikään tiiliskivi, mutta ei mikään ohkainen pikkuläpyskäkään.

Toki tässä kuussa on ollut kaikki kevään viimeiset koulujutut, joten ne ovat syöneet melkolailla kallista aikaani, samoin työt. Nyt onneksi koulujutut jäävät kesäksi vähemmälle ja työjuttuja kun ei tarvitse kotosalla murehtia niin aikaa jää enemmän lukemiselle.

Kaikki tämän kuun kirjat olivat itseasiassa ihan hyviä. Kuukauden parhaan kirjan titteli on aika tiukka kamppailu Ruohonvihreän ja Illan tullenin välillä, josta jälkimmäinen taitaa pikkuhippusella kiriä ohi. 

Carol Shields: Ruohonvihreää
Michael Cunningham: Illan tullen
Carolly Erickson: Minä, Marie Antoinette
Andrew O'Hagan: Maf-koira ja hänen ystävänsä Marilyn Monroe

Hakusanoista yksi oli outoudessaan ylitse muiden, nimittäin "granaattiomenamehu lisää haluja". Granaattiomenat taisin mainita Kirotun Istambulin arviossa, mutta sieltä ei tainnut silti löytyä vinkkejä tuohon halukkuusongelmaan.

4 kommenttia:

  1. graniittiomenamehua :D kaikkea sitä oppii noitten hakusanojen kanssa. minullakin oli surkea lukukuukausi, elämä on aina välillä semmosta...

    VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta