torstai 1. maaliskuuta 2012

HELMIKUUN HEKUMOINTI

Helmikuukin sitten hupeni, karkaupäivineen kaikkineen. Kuukauden lukulista on minulle aika epätyypillinen, nimittäin vajaa puolet siitä on luettu englannin kielellä ja muutenkin edustaa scifiä/fantasiaa, mitä luen harvemmin. Ja pahnanpohjimmaisena vielä tuo elämäni ensimmäinen kauhu-genren kirja.

Kotimaisten kirjojen pieni osuus taas on minulle erittäinkin tyypillistä, mutta ei haluttua. Pitäisi taas yrittää kääntää kotimaisten ja unlkomaisten kirjojen suhde lähemmäs toisiaan. Ensi kuussa on onneksi tulossa helpotusta kun vuoron saavat parhaillaa kesken oleva Lintusen Sydänraja sekä odotettu Vilénin Pohjan akka.

Charlaine Harris: Dead Reckoning
Torey Hayden: Viattomat
Pauliina Vanhatalo: Korvaamaton
Anne Swärd: Kesällä kerran
Henning Mankell: Likainen enkeli
Suzanne Collins: Hunger Games
Suzanne Collins:  Catching Fire
Suzanne Collins: Mockingjay
John Ajvide Linqvist: Kuinka kuolleita käsitellään

Täytyy vielä lopuksi jakaa kanssanne muutama hakusana, jolla ihmiset ovat blogiini päätyneet. Tällä kertaa minulle tuli todella aikuismainen ja kypsä olo kun luin niitä. Minua voikin luonnehtia sanoilla "pieni ihminen", joka kirjoittaa tänne ilmeisen "hassuja tekstejä". 

3 kommenttia:

  1. Heihou! Sulle on haaste mun blogissain :)

    VastaaPoista
  2. Morre: kiitos ihanasta haasteesta! Palailen sen kimppuun huomenissa. :)

    Hanna: kiva kun joku minunkin arvioistani löytää jotain hyviä kirjoja. :) sinun blogistasi olen useastikin tehnyt löytöjä.

    VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta