maanantai 3. joulukuuta 2012

MARRASKUUN MATKAKERTOMUS

Luettujen kirjojen kuukausimäärä jatkaa häpeällistä laskuaan. Tässä kuussa siihen oli silti hyvä syy, nimittäin kandin puurtamisesta johtuva miltei kahden viikon blogitauko (minun oli pakko olla itselleni ankara,  sillä jos avaan blogin niin siellä vierähtää kyllä useampi tunti, vaikka lupailisi vain nopeasti vilkaista). Kirjojen lukeminenkin jäi melkein viikoksi kun korvasin romaanit kadiaiheeseen liittyvällä kirjallisuudella. Nyt kuitenkin onneksi saan jättää työn muhiutumaan joulun ajaksi ja aloitan kunnolla sen tekemisen sitten tammikuussa. Ja koska aikaa on yli kolme kuukautta sittenkin, ei pitäisi tulla yhtä kiire kuin nyt tutkimussuunnitelman kanssa. (Tutkimussuunnitelma muuten kuvasti lukuintoani aika hyvin. Se oli perusmuodoltaan tyyliä "voisin lukea tuon kirjan, ja sitten tutustua tähän kirjaan, ja käyttää tuon apuna tätä kirjaa, ja sitten vielä vähän tutkiskella tätä ja tuota ja sitä...)

Kuukauden kokonaissaldo jäi harmittavasti neljään kirjaan. Tosin Hitlerin kylkiluu odottaa vain koneelle naputtelua ja Mistä ei voi puhua on myös viimeisiä sivuja vaille luettuna. Tänä viikonloppuna olin ystäväni häissä Joensuussa ja siksi en ehtinyt blogia päivittelemään. Positiivista on kirjojen kotimaisuussuhde - peräti kolme neljästä on täältä kotoisin. Sivuja kertyi 1064.

Esa Salminen / Saeed Warsame: Mohammed, suomalainen
Riikka Pulkkinen: Vieras
Susan Fletcher: Irlantilainen tyttö
Saara Henriksson: Linnunpaino

Nyt uudella ajalla ja innolla taas kirjojen ja blogimaailman kimppuun. Ja tietenkin Finlandiavoittajan julistamisen odotteluun.

1 kommentti:

  1. Peikkoneito, miten häpeällistä laskua? Minä olisin onnessani jos saisin itseni postaamaan vain neljä kirjaa kuukaudessa! Sinä elät unelmaani todeksi;-)

    Mukavaa joulukuuta!

    VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta