perjantai 31. elokuuta 2012

ELOKUUN ELÄMYKSET JA TUNNUSTUKSET

Edellisen kuun kesälomailun jälkeen palasin elokuussa taas toimintaan. Kummallinen lukukuukausi tämä kuintenkin on ollut - sisältäen mm. dekkareita, prostituutiota, seksiä, rasismia ja Espanjalaista vankilaa. Neljä näistä oli kesän/syksyn uutuuksia ja kolme sitten reilusti vanhempaa tuotantoa.

Kokonaisuuteen kuuluu seitsemän kirjaa ja 2746 sivua. Kahdeksaskin kirja tuli luettua, mutta tyypilliseen tapaani säästän sen ensi kuun puolelle, kun en ehdi sitä tässä kuussa kirjoittaa. 

Carlos Ruiz Zafón: Taivasten vanki
Jari Järvelä: Parempi maailma 
Martine & Louise Fokkens: Punaisten lyhtyjen kaksoset
E. L. James: Fifty Shades - Sidottu
Thomas Harris: The Red Dragon
Thomas Harris: The Silence of the Lambs
Thomas Harris: Hannibal

Tässä kuussa hakusanoissa on ollut tavoista poiketen paljonkin järkeä. Erityisesti lukemiani syksyn uutuuksia on googleteltu, samoin kuin edelleen yritetty tietää mitä Nälkäpelin may the odds be ever in your favor on suomeksi. Tiedoksi nyt, että se on kirjassa suomennettu muotoon olkoon onni kanssasi, mikä ei minusta kyllä ole yhtään niin dynaaminen kuin alkuperäinen englanninkielinen versio.

Sain myös ihanan tunnustuksen neljältä mahtavalta kirjablogilta.
Kiitos Kuutar Kuuttaren lukupäiväkirjasta, Lukuisan Laura, Kujerrusten Linnea ja Lukutuulien Tuulia.

Suloinen post-it lappu piristi päivääni  kummasti.

En nyt jaa tätä enää eteenpäin, koska en mitenkään pysty valitsemaan viittä sen arvoista kun niitä olisi useampi kymmen. On tämä toki jo melkein kaikissa blogeissa kiertänytkin. Mutta kollektiivinen kiitos kaikille mahtaville kirjablogisteille, te teette elämästä ja lukemisesta aina hippusen parempaa.

1 kommentti:

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta