sunnuntai 30. syyskuuta 2012

SYYSKUUN SYKÄHDYKSET

Syyskuu ei ollut sairastelun takia ihan paras lukukuukausi (tai paras kuukausi ylipäätään). Kahdessa viikossa sain kuitenkin luettua neljä kirjaa, mikä on kuitenkin jotain. Sivuja näissä neljässä oli yhteensä 1523.

Kuukausi oli kotimaispainotteisin pitkään aikaan ja lisäksi jakelin huomattavan korkeita pisteitäkin, neljääpuolta ja viittä.

Taina Latvala: Välimatka
Katja Kaukonen: Vihkiedet
Laura Palosaari: Klaukkala
Joyce Carol Oates: Sisareni, rakkaani

Lokakuussa saa toivottavasti nauttia lukemisesta koko kuukauden ajan, ja silloin pitäisi taas päästä bloginkin kanssa vauhtiin.

6 kommenttia:

 1. Sinun lukukuukautesi näyttää paremmalta kuin omani, vaikka sairastelitkin. Toivotaan, että lokakuu on kaikille vähän parempi!

  VastaaPoista
 2. Migreenitöntä lokakuuta!! (Itsekin kärsin vaivasta ajoittain, onneksi pahoja aurallisia kohtauksia ei nyt ole ollut)

  Mulle on yllätys omaa blogiani selaillessa miten paljon sitä tulee suomalaista kirjallisuutta luettua. Tämä on aivan "tiedostamaton" valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle oli blogin ensimmäinen vuosi jotenkin kovasti ulkomaalaispainotteinen ihan tiedostamattaan, mutta nyt olen onnistunut kääntämään kurssin. Minulle siis jotenkin käännöskirjallisuuteen on helpompi tarttua, siksi aina iloitsenkin kun luen enemmän kotimaista. ;)

   Poista
 3. Wow, minusta tuo näyttää hurjalta. :) Tosin tiedän, että luen liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen lukee niin paljon kuin ehtii, jaksaa ja haluaa - ei kannata verrata itseään muihin. Minullekin tulee lukupoliittinen alemmuuskompleksi jos vertaan omia lukusaldojani muutamien superlukutoukkablogistien vastaaviin. :)

   Poista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta