keskiviikko 2. tammikuuta 2013

BLOGISTANIAN FINLANDIA - VOITTAJA

Tulokset on nyt laskettu ja kautta aikojen toinen Blogistanian Finlandia -palkinto on löytänyt voittajan. Onnittelut Aki Ollikaiselle. 

Tulos ei ollut minulle kovinkaan yllätys, koska Kilpailun kärkikaksikko, Nälkävuosi ja Jää, olivat juuri ne kaksi kirjaa, joita harmittelin etten ehtinyt lukea ennen tätä. Olen silti iloinen, että sain antaa tunnustusta myös vähän vähemmälle huomiolle jääneille kirjoille. Minun äänestämistäni kirjoista Vihkivedet sai yhteensä neljä ääntä ja sekä Korvaamaton että Poika kumpikin kaksi.

Voittaja on siis Aki Ollikaisen Nälkävuosi 42 äänellä. Kärkikuusikkoon sijoittuivat sen lisäksi Ulla-Lena Lundbergin Jää (31 ääntä), Emmi Itärannan Teemestarin kirja (20 ääntä), Sirpa Kähkösen Hietakehto (15 ääntä), Sofi Oksasen Kun kyyhkyset katosivat (13 ääntä) ja Johan Bargumin Syyspurjehdus (11 ääntä).

Kaikkiaan äänestykseen osallistui 44 blogia, ja he nostivat äänestämällä esiin 47 kirjaa. Kaikki kirjat pistemäärineen löytyvät Sallan lukupäiväkirjasta, josta löytyy myös linkkilista blogikohtaisiin äänestyspostauksiin. 

Lämpimät onnittelut voittajalle ja ääniä saaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta