tiistai 11. tammikuuta 2011

PAINAVAA ASIAA, TODISTETUSTI
Eilen alkoi taas arkinen aherrus koulujuttujen parissa ja tänään lainasin kevään ensimmäisen tenttikirjan. 

Täytyy myöntää, että koskaan ennen en ole pelästynyt kirjaa ulkomuodon perusteella näin paljon. Herranen aika se oli iso. Ja paksu. Ja PAINAVA!

Kotiin tullessa oli huvin vuoksi punnittava kyseinen opus ja melkein neljä kiloahan se painoi. Tässä sitten on syy siihen, että loppukuusta ei jää niin paljon aikaa romaaneille kuin haluaisi.

4 kommenttia:

 1. Näenkö oikein, Maailman taiteen historiako on kirja? Opiskeletko taiteen historiaa tai historiaa tai jotain sinne päin? :D Multa löytyy kans sama kirja, on siinä kyllä luettavaakin kun on painoakin!

  VastaaPoista
 2. Juups, sepä se! :D Hyvin tunnistettu, tuossa kirjaston painoksessa kun on enemmän teippiä kuin itse kirjaa. Sivuaineena opiskelen taidehistoriaa, pääaineena uskontotiedettä.

  Opiskeletko sinäkin taidehistoriaa?

  VastaaPoista
 3. Haha, minun painokseni on vielä hyvässä kunnossa. Oon yrittänyt säilyttää sitä mahdollisimman helläkätisesti. Ai niin, olenpas tyhmä, luinhan jostain aikaisemmasta postauksestasi sen, että opiskelet uskontotiedettä! Kuulostaa mielenkiintoiselta :--)

  En opiskele taidehistoriaa kuin omin päin vain (ja aika alussa on urakka, ajattelin nimittäin kahlata tuon kyseisen kirjan ihan alusta loppuun saakka, aikajärjestyksessä), mutta ehkä vielä joskus edes sivuaineena kun pääsen pois iltalukiosta. Taidehistoria tai ihan yleinen historia kiinnostavat joka tapauksessa eniten! Onpahan kurssikirja valmiina :--D

  VastaaPoista
 4. Tuon kun kahlaat läpi niin pääset varmasti opiskelemaan! Sen verran tuhti paketti. :D

  Minä olisin halunnut myös tuon omaksi, mutta painos on Suomesta loppu. Täytyy siis tyytyä tuohon kirjaston teipattuun kirjaressukkaan.

  VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta