maanantai 31. tammikuuta 2011

SINNE MENI TAMMIKUU

Hupsista vain... jo vilahti tammikuukin ohi, ja samalla ensimmäinen kirjablogikuukauteni on nyt paketissa. Kiitos kaikille ihanille lukijoille ja kommentoijille, jotka autoitte tutustumaan paremmin lukemisen ja kirjablogien maailmaan ja teitte aloittamisesta helppoa. ♥ Blogittaminen jatkuu mm. mielenkiintoisten haasteiden myötä, kymmenen klassikkoa on kiikarissa ja luonnostelen naiskirjailijoiden satasta. Tammikuussa alkoi myös lukupiiri, josta olen superinnoissani.

Ja olen kuin olenkin kaiken uuden keskellä ehtinyt hieman lukeakin. Yhdeksän kirjaa tuli tässä kuussa luettua ja se on melko hyvin, kun ottaa huomioon ne useat sadat sivut tenttikirjallisuutta, mitä niiden lisäksi jouduin/sain lukea. Tästä yhdeksiköstä löyty muutama kauan metsästetty kirja, muutama uudeksi suosikiseni muuttunut ja yhdeksän ajatuksia herättänyttä ja mukavia lukukokemuksia antanutta kirjaa. Luettuja sivuja kertyi tässä kuussa yhteensä 3554 kappaletta.

Jodi Picoult: Yhdeksäntoista minuuttia
Khaled Hosseini: Leijapoika 
Dianne Harris: Pieni suklaapuoti
Nadeem Aslam: Elävältä haudatut
Ian McEwan: Ikuinen rakkaus
Zadie Smith: Kauneudesta
Henri Charrière: Vanki nimeltä Papillon
Paulo Coelho: Valkyriat
Sofi Oksanen: Baby Jane

2 kommenttia:

  1. Monia erilaisia kirjoja olet lukenut. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Onko sinunkin blogisi niin tuore? Itse aloitin marraskuun lopussa, ja tuntuu, että olen edelleenkin melkoinen noviisi blogimaailmassa. Aika moni muukin on vetänyt yhteen tammikuussa lukemansa kirjat. Sinulla on tosiaan melkoisen monipuolinen kokoelma! Papillonin olen siis lukenut kymmeniä vuosia sitten teininä. Harrisilta olen lukenut vain uusimman, sinsisilmän. Suosittelen sitä! Smithin kirjan olen lukenut ja pidin siitä, hyllyssä odottaa pari muuta häneltä. Leijapoikakin on hankittuna, mutta olen lukenut vain Tuhat loistavaa aurinkoa Hosseinilta. McEwania pitäisi ehtiä myös lisää. Tämä sinun lukemasikin vielä puuttuu. Coelholta luin Paholainen ja neiti Prymin, enkä pitänyt lainkaan! Piikunättiä, oli arvio, jonka olen laittanut muistiin... Oksasen tuotantokin on osaltani ihan retuperällä :( Muuta mainitsemasi ovat ihan vieraita! Mitä aiot lukea helmikuussa?

    VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta