keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

MAALISKUUSSA LUETTIIN LUMEN SULAESSA

Jos helmikuu oli lyhyt, niin maaliskuu oli pitkä - mutta ei negatiivisella tavalla. 

Maaliskuukin toi blogillisesti paljon uutta. Aloitin uusia haasteita, mm. maailmanvalloituksen ja tuputin teille lempimaalauksiani useassa postauksessa. Tutkailin kirja kansien kannalta ja listailin naiskirjailijoiden kirjoja. Nuo tulevat blogissa jatkumaan, niin valloitus, haasteet asioiden tutkailu kuin taidekin. Yritän edelleen monipuolistaa blogiani ja saada sitä muotoutumaan. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet, niin positiiviset kuin negatiivisetkin ovat toivottuja, haluttuja. 

Kiitos myös uusille lukijoille ja kommentoijille! Tuntuu mukavalta kun huomaa, ettei kirjoita enää pelkästään itselleen. On myös ihanaa, että alkaa "tutustua" ihmisiin, vähän oppia minkälaisista kirjoista kukakin pitää.

Ja kyllä, taisinpa kirjoittamisen lisäksi lukeakin jotain. Tässä kuussa kertyi romaaneja yhteensä kymmenen kappaletta. Stalinin lehmistä en ole vielä julkaissut arviontiani, koska odotan ensin mitä muut lukupiirimme neitoset ovat siitä mieltä ja mitä uusia ajatuksia itselle keskustelun myötä herää. Mielenkiintoinen kuukausi tämä on ollut, ja tällä kertaa monet lukemistani kirjoista ovat ihan omiani, kun villiinnyin alennusmyynneissä.

Majgull Axelsson: Kuiskausten talo
Riikka Pulkkinen: Raja
Paolo Coelho: Yksitoista minuuttia
Sofi Oksanen: Stalinin lehmät
Olga Tocarczuk: Alku ja muut ajat
György Dragoman: Valkoinen kuningas
Erica Bauermeister: Elämän lempeät maut
Siri Hustvedt: Amerikkalainen elegia

2 kommenttia:

  1. Hei! Aktiivinen kuukausi takana tosiaan! Listailin omat lukemiseni blogini välilehdelle ja yllätyin, että olin myös saanut aika pitkän listan kokoon. Stalinin lehmät on vielä minulla lukematta, joten odotan innolla näkemyksiäsi lukemisen pohjalle! Meillä ei kyllä lumi juurikaan maaliskuun aikana vähentynyt, onpa satanut lisääkin tässä viime päivinä. Kevättä odotellaan jo kiihkeästi! Muistatko, millaista on lukea kirjaa lempeässä kesäsäässä ulkona terassin tai parvekkeen tuolissa? :)

    VastaaPoista
  2. Sinulla on tosiaankin ollut erinomainen lukukuukausi takanasi. Kaikkiaan 10 romaania! Itse listasi omat maaliskuun luettuni ja sain 8 romaani, mikä sekin on paljon. Maaliskuu on ollut pitkä ja näköjään mitä parhain. :)

    Olen lukenut listasi kirjoista kaikki muut paitsi Alun ja muut ajan sekä Valkoisen kuninkaan. Amerikkalainen elegia on noista mielestäni parhain ja Vettä elenfanteille tarinaltaan ihanin.

    VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta