tiistai 1. maaliskuuta 2011

KORKEUSHYPPÄÄJÄN KIRJAMAAILMA

Sain Sadulta tällaisen ihanan tunnustuksen, jonka keralla tuli nippu kysymyksiä blogin kirjoittamiseen liittyen.

1) Milloin aloitit blogisi? 
Kaksi kuukautta sitten, vuoden 2011 alusta.  

2) Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Kaikkea, mikä liittyy jotenkin kirjoihin, lukemiseen, kirjastoihin, ynnä muuhun kirjamaailmaan.  

3) Mikä seikka tekee blogistasi erityisen? 
Minusta jokainen blogi on jollain tapaa erityinen, ja mitä enemmän kirjoittajansa näköinen, sen parempi. Yritän jättää blogiini palasen minua aina kirjoittaessani, ja toivon, että blogista heijastuu oma persoonani. Ja ehkä tämä vielä ajan kuluessa muuttuu entistä enemmän omanlaisekseen.

4) Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
On oikeastaan uskomatonta, että löysin kirjablogit vasta niin vähän aikaa sitten. Olen ollut lukutoukka koko pienen ikäni, ja kaivannut juttuseuraa kirjamaailmassa, mutta varsinkin nuorempana harva kaverini luki paljon, ja vielä harvempi samanlaisia kirjoja kuin minä. 
Uudenvuodenaattona matkustin ystäväni luokse Joensuuhun junalla ja selailin samalla miniläppärillä jotain kirjoihin liittyvää. Sitten yhtäkkiä googlesta hyppäsi esiin Sannan blogi, ja kappas vain, olin jo koukussa. Kun vielä lukupiiriäkin tarjoiltiin sopivassa kaupungissa, heräsin heti. Takaisintulomatkalla perustin blogin ja kirjoitin ensimmäisen arvosteluni.

5) Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin kehittää sitä monipuolisempaan suuntaan ehtimällä kirjoittaa kaikkea muutakin kirjallisuuteen liittyvää, kuin pelkkiä kirja-arvosteluja. Katsotaan mitä tapahtuu...


Laitan tunnustuksen eteenpäin kaikille blogeille, jotka haluaisivat kysymyksiin vielä vastata. On ihanaa lukea muiden mietteitä omista blogeistaan.

1 kommentti:

  1. Onnea tunnustuksesta♥

    (Hiukan oli kartta hukassa...;-) Yksi post it -lappu lisää tulostintani koristamassa.)

    VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta