maanantai 6. kesäkuuta 2011

LUKUPAIKKOJA JA BLOGIPOHDINTAA

Koko lailla kirjallisesti -blogin Jenni haastoi meidät esittelemään omat lukunurkkauksemme.

Minulla on kaksi pääsääntöistä lukupaikkaa. Toinen on sohva, jossa on mukava kölliä kirjan kanssa polttaen ikkunalaudalla suitsuketikkua ja juoden teetä.  Aurinko paistaa sohvalle lähes koko päivän ja siinä auringonlaikussa on mukavan lämmin ympäri vuoden. Tosin näin kesähelteellä siinä alkaa päivisin olla liian kuuma ja karkaan ulos.


Toinen on tietenkin sänkyni, jossa joka ilta ennen nukahtamista otan kirjan käteen ja käperryn peiton alle. Rakas, vanha ja jo kohta melkein karvaton pehmonalleni on nähnyt kanssani niin hyviä kuin huonojakin kirjoja ja yhä se odottelee iltaiselle lukuhetkelle ja unille.


Kesällä lueskelen myös metsässä, pihakeinussa, tai jossain ylipäätään ihan muualla. Kirja on se pääasia, ei siinä paljoa ehdi ympärillään olevia asioita huomata.

Lukunurkkiaan ovat esitelleet ainakin Valkoinen kirahvi, Tessa, Paula, Katja, Sanna, Laura, Erja, Janninna, Zephyr, Morre, marjis ja Amma. (Huhhuh, ikinä en enää lupaa itselleni linkittää kaikkia kanssavastaajia, tässä oli pienoinen homma!)Viime aikoina olen pohdiskellut blogia myös sisällöllisesti. Kaikenlaisia kirjoittamisideoita vilahtelee päässä, mutta niitä ei saa oikein tuotettua sanoiksi asti. Ajattelin tästälähin yrittää kerran viikossa kirjoittaa jostain muustakin kuin lukemistani kirjoista. Pyöritellä kirjoja ja lukemista yleensä, blogia, ja kaikkea muuta tähän maailmaan liittyvää. Perfektionisti ja ylitaiteellistaja kun olen, niin viikoittainen pohdintapostaus odottelee, että sille keksiytyy naseva ja kivankuuloinen otsikko. Ehdottaa saa!

4 kommenttia:

 1. Onpas kauniin värikkäät lukunurkat. Ja ihana nalle! :)

  VastaaPoista
 2. Marjista mukaillen - onpa siellä kauniin värikästä! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana päiväpeitto!

  Minun lukunurkkani löytyy täältä:

  http://kertomusjatkuu.com/blog/2920347/haaste-lukunurkka/

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Rakastan värejä ja tiettyä eksoottisuutta/itämaishenkisyyttä. :)

  VastaaPoista

peikkoneito kiittää kommenteista - jokaisesta